Tuinontwerp

Een nieuwe tuin begint met een gedegen tuinontwerp.

Het tuinontwerp is meestal een belangrijk onderdeel bij het aanleggen of aanpassen van uw tuin. Hierin leggen we uw eisen vast en visualiseren wij uw wensen voor een perfecte buitenervaring.
Hoe komt de sierbestrating eruit te zien? Voor welke erfafscheiding is gekozen? Waar komt het terras en waar het grasveldje? Is er genoeg opbergruimte? En waar laat u de Kliko’s? Allemaal zaken die beter van te voren min of meer vast gelegd zouden moeten worden. Zo voorkomen we misverstanden en problemen achteraf. Zorgeloos genieten van uw tuin begint bij het tuinontwerp.

Ervaring

Voor het maken van een tuinontwerp bent u bij GooischeTuinService op het juiste adres. Door jaren lange ervaring houden wij rekening met alle aspecten die belangrijk zijn voor een optimaal ontwerp van uw tuin.

Het ontwerp moet een tuin creƫren die bij het gebruiksdoel past en aansluit bij uw woning en het interieur. Om tot het gewenste resultaat te komen besteden we veel aandacht aan de voorbereiding; het proeven van de sfeer, het opnemen van uw wensen en het in kaart brengen van de omgeving. Voor een goed beeld van de mogelijkheden komen wij graag vrijblijvend bij u langs om u een indruk te geven wat er allemaal mogelijk is met uw tuin.

Beplantingsplan

Aan de hand van het tuinontwerp laten wij zien hoe uw tuin eruit komt te zien. Zo heeft u een goed beeld hebt van de vorm, de indeling, de gekozen materialen en de beplanting. Bij het opstellen van een tuinontwerp adviseren wij u ook om een beplantingsplan te laten opstellen. Hierdoor krijgt u een totaal beeld over hoe uw tuin eruit komt te zien.

Met een goed plan en met gevoel voor vormgeving kan elke tuin, van klein tot groot, een prettige en functionele leefomgeving gemaakt worden. Wilt u dat wij vrijblijvend bij u langs komen om uw wensen bespreken? Neem dan contact met ons op via 035 – 751 90 31, of mail: info@gooischetuinservice.nl

Lounchebank-maatwerk03
Dit project is door ons ontworpen en vervolgens aangelegd in het hartje van Amsterdam. De binnentuin is ontworpen aan de hand van voorbeelden van de majorelletuin uit Marrakesh die ontworpen is door de Franse modeontwerper Yves Saint Laurent.