Kunstgras

Gooische tuinService biedt nu ook de mogelijkheid om uw tuin te voorzien van professioneel kunstgras. Dit gras is natuurgetrouw en dankzij onze kennis van tuinaanleg kunnen we het kunstgras mooi inpassen in uw nieuwe of bestaande tuin. Wij zijn in de regio ’t Gooi en de regio’s tussen Amsterdam, Utrecht, Amersfoort dealer van Premium Grass, de enige kunstgras met 5 jaar ‘sta’ garantie. En ook als de zon er de hele dag opstaat kunt u op ons kunstgras nog gewoon op blote voeten lopen…

Ons kunstgras is ook prima te gebruiken als voetbalveldje in de tuin, of daar buiten. Ook voor hockey- en tennis veldjes kunnen wij kunstgras oplossingen bieden.

De voordelen van kunstgras zijn natuurlijk; Onderhoudsarm, want je hoeft het niet te maaien, te besproeien of te bemesten. En kunstgras is All Season, want op kunstgras kun je in tegenstelling tot natuurlijk gras altijd op spelen, ook als het veel regent, want er ontstaan geen modderpoeltjes. Ook voor mensen met hooikoorts is kunstgras een verademing.

Natuurlijk komen we graag langs om u de voordelen van kunstgras nader toe te lichten.Kunstgras